NL

Onze Waarden & Normen

Al ruim 46 jaar lang rollen we bij ICI PARIS XL de rode loper uit voor miljoenen klanten.
Wij wilen luxeproducten toegankelijk maken voor het grote publiek… een filosofie die vandaag nog in onze parfumerieën leeft. Onze professionele medewerkers geven advies op maat van de klant.

Wie is ICI PARIS XL

Met een ruim gamma aan geuren, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van de Benedelux.

  • Met uitgebreid advies op maat en onze service is ICI PARIS XL het antwoord voor uw persoonlijke verzorging.
  • Met ruim 13.000 producten op het gebied van geuren, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van de Benedelux.

En er is de ICI PARIS XL Privilege Pas. Klik hier voor meer info over de "Privilege Pas".

Ontstaan & geschiedenis

ICI PARIS XL zag in mei 1968 het levenslicht toen Dhr. en Mevr. Brenig een parfumeriewinkeltje opende in het Belgische Elsene: “Ici Paris” à Ixelles. ‘IXelles’ is een wijk in Brussel. De meeste producten werden toen nog rechtstreeks uit de Franse hoofdstad ingevoerd. Al van bij het begin stond de deur voor iedereen open. Het doel van de eigenaren was: de wereld van Parijs naar de wijk "Ixelles" halen. De naam was geboren: ICI PARIS XL!Omdat de winkel zoveel commercieel succes oogstte, konden er in Brussel snel andere vestigingen geopend worden. Ook Vlaanderen en Wallonië bleven niet achter … de grote parfumerieketen ICI PARIS XL was geboren. In Nederland opende de eerste winkel zijn deuren in 1997. Momenteel zijn er 287 winkels, verspreid over de Benedelux, 120 filialen in België, 165 in Nederland, 4 in Luxemburg en 2 in Duitsland.

Volg ons op social media
© ICI PARIS XL 2015  |  Disclaimer  |  Privacy statement  |  Cookie statement