NL

ICI PARIS XL als werkgever

ICI PARIS XL als werkgever

In 1968 is ICI PARIS XL succesvol op de Belgische markt geïntroduceerd. Sindsdien is
ICI PARIS XL uitgegroeid tot één van de grootste spelers binnen de luxe parfumerie branche.

Luxe parfumerie van de BeNeDeLux

Het uitgebreide assortiment bestaat uit parfums van internationale topmerken, huidverzorgingsproducten en decoratieve cosmetica. Deze uitgebalanceerde selectie van internationale producten, maakt ICI PARIS XL de luxe parfumerie van de BeNeDeLux.

Onze winkelformule

De ICI PARIS XL-parfumerieën zijn stijlvol en eigentijds ingericht en weten een bredere doelgroep te bereiken dan in de branche gebruikelijk is. Klanten worden in de ICI PARIS XL-parfumerie voorzien van een deskundig advies gericht op persoonlijke wensen. Onze medewerkers hebben een professionele opleiding en worden het hele jaar door getraind. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste producten.

Werken bij ICI PARIS XL

ICI PARIS XL is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Kijk op onze vacaturepagina voor de meest actuele vacatures. Of stap binnen in één van onze winkels en vraag naar de winkelverantwoordelijke.

ICI PARIS XL maakt deel uit van A.S. Watson Group

A.S. Watson is ’s werelds grootste retailer in Health & Beauty met vestigingen wereldwijd, bekende winkelformules en 19 retailmerken. A.S. Watson Health & Beauty Benelux is een onderdeel van A.S. Watson Group. Werken bij A.S. Watson Health & Beauty Benelux houdt in dat je aan de slag gaat binnen een groeiende retailorganisatie met veel carrièremogelijkheden.

Welke ICI PARIS XL collega ken jij al?

Volg ons op social media
© ICI PARIS XL 2015  |  Disclaimer  |  Privacy statement  |  Cookie statement